BHV cursus in Flevoland

Volg onze BHV cursus in Flevoland en word bedrijfshulpverlener. Het BHV certificaat kan in een dag worden gehaald op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt? Kom naar onze vestiging in Flevoland. Woon je in de regio Flevoland, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Flevoland. Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag!

In een dag wordt zowel de theorie als de praktijk behandelt. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Wanneer beide BHV examens positief zijn afgerond is de cursist  officieel bedrijfshulpverlener.  Met een cursus bedrijfshulpverlening is de medewerker op de hoogte van alle vereiste kennis en vaardigheden om bij noodgevallen en calamiteiten op te kunnen treden.

Tijdens de BHV opleiding in Flevoland behandelen we alle relevante en verplichte theorie en wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. Zoals kleine brandjes blussen, of het aanleggen van verband, maar ook levensreddend reanimeren met daarbij het gebruik van een AED. In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV- er. Een BHV cursus in Flevoland is het antwoord op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Flevoland

De cursus inhoud van de BHV cursus in Flevoland zal niet veel verschillen met andere BHV cursussen elders. Dit omdat aan elke BHV cursus verplichte onderdelen zijn gekoppeld welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen behandeld zijn, geoefend en afgerond zijn met een goed examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

De ARBOWet stelt eisen aan wat een BHV-er moet weten en kunnen. Het volgen van een BHV opleiding in Flevoland is de juiste keuze voor werkgevers en werknemers, in Flevoland en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden welke een BHV-er heeft zijn: het verlenen van eerste hulp, uitvoeren van reanimatie met AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddende handelingen bij EHBO, brand en ontruiming. Volg een BHV cursus in Flevoland om de juiste kennis op te doen en het aanleren van alle belangrijke BHV vaardigheden.

Na het volgens van een BHV cursus in Flevoland is de cursist in staat om correct en direct te kunnen reageren en handelen in geval van noodsituaties, bij ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties. Tijdens de basiscursus BHV in Flevoland worden alle vereiste onderdelen behandelt. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-ers weten wat te doen in gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Flevoland

BHV herhaling in Flevoland wordt op onze locatie elke maand meerdere malen georganiseerd. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Flevoland te volgen. In de ARBOWet staat dat BHV herhaling verplicht is om opgedane kennis en vaardigheden op te frissen en geoefend te houden.

BHV basis in Flevoland

De BHV basis wordt in Flevoland aangeboden. Deze BHV opleiding in Flevoland is speciaal voor medewerkers die BHV-er willen worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Flevoland is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen. De BHV herhalingscursus wordt elke maand meerdere malen georganiseerd op onze locatie in Flevoland.

BHV locatie in Flevoland

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Flevoland’. Deze BHV cursus wordt gegeven in Flevoland voor de gehele regio, van Almere tot Lelystad, van Zeewolde, naar Urk tot Dronten. De cursus wordt gegeven op meerdere van onze externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden alle BHV oefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen op locatie Direct inschrijven