BHV cursus in Drenthe

Volg onze BHV cursus in Drenthe en word bedrijfshulpverlener. Het BHV certificaat kan in een dag worden gehaald op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt? Kom naar onze vestiging in Drenthe en volg de BHV opleiding. Woon je in de regio Drenthe, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Drenthe. Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag!

In een dag wordt zowel de theorie als de praktijk behandelt. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Wanneer beide BHV examens positief zijn afgerond is de cursist  officieel bedrijfshulpverlener.  Met een cursus bedrijfshulpverlening is de medewerker op de hoogte van alle vereiste kennis en vaardigheden welke de ARBOWet beschrijft. Een BHV-er is in staat om bij noodgevallen en calamiteiten op te kunnen treden.

Tijdens de BHV opleiding in Drenthe wordt alle relevante en verplichte theorie behandeld. Ook wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen, zoals kleine brandjes blussen, of het aanleggen van verband, maar ook levensreddend reanimeren met daarbij het gebruik van een AED. In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn bedrijfshulpverleners op te leiden. Een BHV cursus in Drenthe is het antwoord op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Drenthe

De cursus inhoud van de BHV cursus in Drenthe zal niet heel anders zijn dan andere BHV cursussen elders. Dit omdat aan elke BHV cursus verplichte onderdelen bevat welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen behandeld zijn, geoefend en afgerond zijn met een goed examen, tijdens een BHV opleiding, mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

De Arbowet heeft eisen opgesteld aan wat een bedrijfshulpverlener moet weten en kunnen. Het volgen van een BHV opleiding in Drenthe is de juiste keuze voor werkgevers en werknemers, in Drenthe en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden welke een BHV-er heeft zijn: het verlenen van eerste hulp, reanimeren met ondersteuning van een AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddend handelen bij EHBO, brand en ontruiming.  

Volg een BHV cursus in Drenthe om de benodigde kennis op te doen en het aanleren van alle belangrijke BHV vaardigheden. Na het volgens van een BHV cursus in Drenthe is de cursist in staat om correct en snel te kunnen reageren en handelen in geval van noodsituaties, bij ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties. Tijdens de basiscursus BHV in Drenthe worden alle vereiste onderdelen behandelt. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede bedrijfshulpverleners.

BHV-ers zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-er weet wat te doen in gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Drenthe

BHV herhaling in Drenthe wordt op onze locatie elke maand meerdere malen georganiseerd. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Drenthe te volgen. In de ARBOWet staat dat BHV herhaling verplicht is om opgedane kennis en vaardigheden op te frissen en geoefend te houden.

BHV basis in Drenthe

De BHV basis wordt in Drenthe aangeboden. Deze BHV opleiding in Drenthe is speciaal voor medewerkers die bedrijfshulpverlener willen worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Drenthe is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen. De BHV herhalingscursus wordt elke maand meerdere malen georganiseerd op onze locatie in Drenthe.

BHV locatie in Drenthe

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Drenthe’. Deze BHV cursus wordt gegeven in Drenthe voor de gehele regio, van Meppel tot Hoogeveen, van Coevorden, naar Emmen tot Assen. De cursus wordt gegeven op meerdere van onze externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden alle BHV oefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen op locatie Direct inschrijven