BHV cursus volgen in Almere.

Een BHV cursus volgen bij jou in de buurt? Met een vestiging in Almere is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit in de omgeving Amsterdam! Je bent hier dan ook van harte welkom om de BHV opleiding te volgen. Ook direct een VCA basis, VCA VOL of VIL VCU volgen? Onze vestiging in Almere verzorgt alle opleidingen die ARBO centrum aanbiedt.

De te behandelen onderdelen van de BHV cursus:

BHV examen halen in Almere?

We beginnen de dag met een theoriegedeelte, daarna gaan we over op het praktijkgedeelte. Er wordt geen theorie-examen afgelegd, de dag wordt afgesloten met een praktijkbeoordeling. Er wordt door een ervaren praktijkbeoordelaar beoordeeld of je geslaagd bent. Zo ja, dan ben je binnen hele korte termijn in het bezit van een BHV-certificaat!

BHV cursus op locatie, in de buurt van Almere?

De locatie in Almere is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A6 of N702. Vanuit Amsterdam, Hilversum en Amersfoort ben je zo in Almere. Is Almere net iets uit de richting? Dan kun je waarschijnlijk net zo makkelijk bij onze vestiging in Houten terecht!
Liever een cursus bij jou op locatie in Almere? ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Informeer ons gerust via het contactformulier, de mail of telefonisch.