Alle BHV cursus

BHV cursus + code 95

Inclusief examen en code 95 registratie

Eendaagse BHV Code 95 cursus bij ARBO centrum

Als werkgever ben je verplicht bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat werknemers in geval van nood eerste hulp kunnen verlenen. Dit is vastgelegd in het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet. Hoeveel werknemers als bedrijfshulpverlener (BHV) moeten worden aangesteld, is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de omvang van het bedrijf.

Coronaproof een BHV cursus volgen?

Ook tijdens de Covid-19 pandemie kunt u bij ons veilig een BHV cursus volgen. Benieuwd welke maatregelen wij genomen hebben? Bekijk hieronder de video.

Nascholing voor BHV Code 95

De cursussen die de BHV moet volgen om te beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden kunnen worden gevolgd bij ARBO centrum. Wanneer je de BHV cursus eenmaal hebt gevolgd, is het belangrijk dat je je kennis en vaardigheden jaarlijks opfrist door een herhalingscursus. Deze cursus geldt als nascholing voor Code 95 en duurt één dag.

Tijdens de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan alarmering, ontruimingsoefeningen, levensreddende handelingen en communicatie. De cursus wordt afgesloten met een examen. Slaag je voor dit examen dan wordt je certificaat verlengd en is deze opnieuw 1 jaar geldig.

Direct inschrijven voor de eendaagse herhalingscursus

Wil je meer informatie ontvangen over de BHV Code 95? Neem dan contact met ons op en stel je vraag aan een van onze medewerkers. Via ons inschrijfformulier kun je je direct voor de BHV Code 95 cursus inschrijven.