Hoera! ARBO centrum staat in de top 10 van de Shopping Awards Ecommerce50

Eindelijk kunnen wij laten weten dat ARBO centrum is opgenomen in de top 10 van de Shopping Awards Ecommerce50. Hier zijn wij als bedrijf natuurlijke hartstikke trots op. Bij ARBO centrum werken we met zijn allen elke dag met veel plezier aan het nog completer maken van ons aanbod. Deze nominatie is dan ook een mooie beloning voor dat harde werken en een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Naast de top 10 notering maken wij ook nog kans om op 26 maart aan de haal te gaan met de Shopping Award Ecommerce50.

De tien snelst groeiende
Hieronder vind je de tien hoogst genoteerde bedrijven in de Ecommerce50, de lijst van snelgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven. Het onafhankelijke onderzoek wordt uitgevoerd door consultancybureau EY. De genomineerden, op alfabetische volgorde:

Ecommerce50
ARBO centrum
ChromeBurner
Decathlon
De Isolatieshop
Kabelshop.nl
Otrium
Parkos
Refurbished.nl
T.O.M. bv.
Werk aan de Muur

Shopping Awards top 10

Wat zijn de shopping Awards
De Shopping Awards worden uitgereikt aan e-commercebedrijven die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce - het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.