Alle Keuren van blusmiddelen, AED's

AED onderhoud

Wij komen langs om te keuren

AED onderhoud laten uitvoeren? Een AED is een complex apparaat dat levensreddend kan zijn. Het is daarom belangrijk om het apparaat jaarlijks te laten keuren en daar regelmatig onderhoud aan te laten uitvoeren. Sterker nog, je bent verplicht om de AED te laten onderhouden en er daarmee voor te zorgen dat die bij een calamiteit klaar is voor gebruik.

Met het juiste onderhoud kun je vertrouwen op de BHV-hulpmiddelen bij jouw in de organisatie. Wij zorgen voor het onderhoud van een AED apparaat. Op die manier is het apparaat klaar voor gebruik en is er geen sprake van beschadigingen die van invloed zijn op het gebruik daarvan. Dit is een belangrijke voorwaarde voor goedkeuring van de AED.

Tijdens het onderhoud van AED toestellen letten we bovendien goed op de juiste omgeving. Die moet beschermen tegen stof, kou en warmte. Bovendien mag een AED niet ouder zijn dan 10 jaar en moet deze met een externe tester aantonen dat de werking nog goed is. Het zijn een paar voorbeelden van de tests en onderdelen van de keuring die we uitvoeren, om het onderhoud voor jou te verzorgen. 

AED onderhoudskosten

Benieuwd naar de AED onderhoud kosten? De precieze onderhoudskosten hangen af van de werkzaamheden die we uitvoeren. Een AED keuring kunnen we uitvoeren voor €59,- voor één apparaat. Gebruik je binnen de organisatie meer dan 50 BHV-onderdelen en -hulpmiddelen die je wilt laten keuren? Dan kunnen we de keuringen aanbieden vanaf €9,50 per stuk.

Op die manier zorgen we graag voor lage AED onderhoudskosten, zodat je daar niet te veel voor betaalt. Ondertussen zorg je voor het wettelijk verplichte onderhoud door gecertificeerde experts. Een prettig idee, omdat je volledig kunt vertrouwen op de AED die je hebt hangen.

AED onderhoud is verplicht    

Benieuwd waarom het AED onderhoud verplicht is? Alleen met het juiste onderhoud en de jaarlijkse keuringen kunnen we controleren of het apparaat nog goed werkt. Dat voorkomt dat er een probleem optreedt in dat ene geval dat je de AED nodig hebt. Je moet er 100% op kunnen vertrouwen dat het apparaat goed werkt en geen mankementen vertoont, om er iemands leven mee te kunnen redden.

Om die reden is het onderhoud aan een AED verplicht. Wij kunnen het onderhoud en de jaarlijkse keuring voor je verzorgen, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Wij brengen je op tijd op de hoogte van de controle of het onderhoud dat er moet plaatsvinden, waarna we een afspraak maken.

Benieuwd hoe dat de eerste keer in z’n werk gaat, meteen een afspraak maken of heb je specifieke vragen over het AED onderhoud dat we kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.